BLBLBLEDEL
presenteert

K I P P F E S T & M A R H I M E31-05-2009: Grandioze opening

ELKE LUL KAN DEBUTEREN. ECHTE MANNEN DEBUTEREN DRIEDUBBEL:

TEPELS

Boek 1

Het eerste boek met 350 paginas aan verhalen van 1998 tot en met 2002. Dramatisch slecht geschreven met beroerde verhaalsopbouw (zo die er al is- in die glorieuze tijden noemden we, bijvoorbeeld, we noemen maar wat, een opsomming van een tigtal manieren om een hond dood te neuken al een verhaal). Een schot hagel in het gezicht van iedereen die warme gevoelens koestert voor literatuur!


MEER INFO / BESTELLEN


 
TEEEPEEELSS

Boek 2

Het tweede boek gaat stug verder met de literaire wereld vervuilen middels deze 350 paginas aan verhalen van tussen 2002 en 2006. Ja, als het summum van literatuur kan worden samengevat als een veld vol delicate fijngekleurde bloemen, dan is dit zo'n varende visfabriek die een hele zee leeg kan dreggen waardoor er dolfijnen vast komen te zitten in de netten zodat ze doodgaan.


MEER INFO / BESTELLEN

   
TEEEEEEPELS Boek 3

Ook de stripwereld verpesten wij met onze aanwezigheid, middels dit boekwerk van 48 paginas aan avonturen van Jöran en Dirk. Kut getekend in onbegrijpelijke proporties, belabberde scenarios en de enige inkleuring is beperkt gebleven tot sporadisch gekalk van poep, vuur, bloed en pis. De verhalen zijn voornamelijk kromme constructies om ranzige situaties halfbakken te rechtvaardigen, waarna ze finaal kunnen ontsporen.
Een aanrader voor stripliefhebbers die dood willen maar nog niet depressief genoeg zijn!


MEER INFO / BESTELLEN
   
HUHHH??

Kippfest & Marhime ongelovelijke MEGABUNDEL met MEGAKORTING

Hoort u dat gefluister in beide oren? Dat komt van de ECONOMIE, en het VADERLAND. Ze verlangen iets van u. Ze vragen dat u uw VADERLANDSE PLICHT AAN HET KAPITALISME VOLDOET.
"Ja maar Vaderland en Economie," huilt u als een kleine pussy, "Ik vind dit helemaal geen leuke boeken! En het is een hoop geld voor zo'n sloeberige sloeberpussy als ik!"
BEK HOUDEN, zeggen de economie en het Vaderland, hier zijn we groot mee geworden! Kankerzooi kopen die u niet nodig heeft! GELD! MOET! ROLLEN! Nou rollen met dat geld of het Vaderland doet zijn riem af en gaat ermee zweepslagrollen over uw blote rug WELTEFUCKINGVERSTAAN. En u krijgt brute korting dus moet u zowieso geil worden, volgens de economie.

MEER INFO / BESTELLEN

 

 
BINNENKORT / OOIT VERKRIJGBAAR:

D
e Onbeschrijflijke Geschiedenis van het Mysterieuze Geval de Depperdreck (gebasseerd op waargebeurde feiten)

Ons meest duistere werk ooit. Bij het aflezen zullen vele gedachten door uw hoofd spoken maar de beheersende gedachte terwijl u de revolver tegen uw verhemelte aan drukt zal zijn: "Waarom zou een zinnig iemand hier zijn tijd aan hebben verspild?"
Klik BAM.
Anyhoo, dit is het verhaal van een hooggevoelige poeper die in de Tadzjikistaanse toilettenhel komt, waar een gruwelijke demoon hem een piemel in het oor wil stoppen... Maar waarom? ALLES ZAL BIJNA DUIDELIJK WORDEN! IN!

Kippfest & Marhime's
De Onbeschrijflijke Geschiedenis
Van het Mysterieuze Geval
DE DEPPERDRECK

GEBASEERD OP WAARGEBEURDE FEITEN

Boek 5

OMG, nog eens 350 paginas, ditmaal grotendeels nieuw werk, nog genialer dan ons ouwe werk! Iedereen die zegt dat alles alleen maar kutter kan worden na verloop van tijd kunnen wij geruststellen: U heeft groot gelijk. Wij huilen onszelf elke avond in slaap, en binnenkort KUNT OOK U DIT DOEN.

Boek 6

Een bundeling van al onze verhalen die wij de moeite genoeg waard vinden om met kleur af te drukken. Sneeuwitje, Patsy & Moira, Dinosaurussen Zijn Homo en genoeg shit om de boel op te vullen.

Boek 7

Wauw, nog meer Jöran stripavonturen! Leren wij het dan nooit? Jep, het feit dat wij dit kunnen aanbieden laat het complete falen van het kapitalistische systeem zien.

Boek 8: Geschiedenis van de tweede wereldoorlog - maar dan cool.

Samen met grote geesten in de geschiedenisologie zullen Kippfest en Marhime de definitieve geschiedenis van de tweede wereldoorlog boekstaven- maar dan cool. Een episch werk van episch belang.Schrijft u kutboeken? Contacteer BLBLBLEDEL! Als het kut genoeg is geven we het misschien zelfs wel uit.
BLBLBLEDEL is een bedrijf. Serieus. Geen geintje.
K.v.K:
27324345

FAQ
Algemene voorwaarden


Kretiek op dit Manifest?
Doneer het hier!!

Guestboek
Links
Al deze troep waar de links naar leiden is eigendom van BLBLBLEDEL over ehhhh zo'n beetje 1994 totenmet 2009 en verder! Alles behalve de teksten en plaatjes zelf natuurlijk, die zijn eigendom van wiedanookdefuck ze gemaakt heeft. Deuj!


Bozetellerpret